Selecteer een pagina

Bakkerij botman

Al drie generaties een ambachtelijk familiebedrijf

HET ADRES voor brood en banket

Bakker Botman is al bijna een halve eeuw hét adres voor brood en banket van hoge kwaliteit. Het ambachtelijke familiebedrijf werd in 1971 opgericht door Jan en Irmgard Botman, die de brood- en banketbakkerij openden aan het nieuwe winkelcentrum Boerhaaveplein in Bovenkarspel.

In 1988 kwam de bakkerij in handen van zoon Kees Botman en zijn vrouw Yvonne. In 1998 werd hun schoonzoon Nico Peereboom de banketbakker in het bedrijf. In 2001 voegde Debbie Peereboom-Botman zich ook in de zaak en de samenwerking van de tweede en derde generatie was geboren. In 2013 gingen Kees en Yvonne met pensioen en kwamen Nico en Debbie aan het roer van het bedrijf.

Heden ten dagen wordt er bij bakkerij Botman nog steeds op de ambachtelijke manier gewerkt, dit wil zeggen dat het brood en het gebak uit eigen bakkerij komt en op een eerlijke manier geproduceerd wordt.

Elke dag bakken wij met zorg meer dan 30 soorten brood, welke worden bereidt met de beste ingrediënten. Ons gebak is van een zeer hoogstaande kwaliteit en wordt met liefde elke dag vers voor u gemaakt.

Wij zien u graag in 1 van onze winkels.

wij verkopen ambacht

Ons brood en banket wordt nog steeds op ambachtelijke wijze bereid met de beste ingrediënten. Elke dag staan onze bakkers vroeg op om voor u het verste brood te bakken en lekkerste gebak te bereiden. Zij doen dit vol passie en met liefde voor het vak en staan garant voor de beste kwaliteit.

Onze verkoopmedewerk(st)ers staan dagelijks voor u klaar voor de juiste advies en al uw vragen.

Winkels

broodsoorten

Medewerk(st)ers

Gebakssoorten

Ons team

Wij hebben een team van enthousiaste mensen die passie hebben voor het vak van brood en banket. Of het nu onze bakkers zijn of onze verkoopmedewerk(st)ers. Wij staan allemaal voor u klaar.
ONZE WINKELS

BOVENKARSPEL

Boerhaaveplein 4

1611 EP Bovenkarspel

0228 – 512 634

bovenkarspel@bakkerijbotman.nl

lutjebroek

P.J. Jongstraat 12

1614 LE Lutjebroek

0228 – 820 412

lutjebroek@bakkerijbotman.nl

Share This